19 Μαΐου 2024

Αντετοκούνμπο: «Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι»

1 min read

Μετά την επιχειρηματική κίνηση συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε δηλώσεις που δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν φίλο των Μπακς.

O πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε μετοχές των Μιλγουόκι Μπρούερς κι εξήγησε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπέιζμπολ, έστω και επιχειρηματικά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πόλη του. Η αγάπη του για την πόλη, στην οποία βρίσκεται από το 2013, ήταν εκείνη που υπερίσχυσε, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο άνδρα. Το Μιλγουόκι επένδυσε πολλά πάνω μου κι εγώ ήθελα να επενδύσω κάτι στην πόλη του Μιλγουόκι. Αγαπώ το Μιλγουόκι».

Αν και προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του ποσοστού που απέκτησε στους Μιλγουόκι Μπρούερς, ωστόσο φαίνεται ότι ο Γιάννης ακολουθεί το παράδειγμα άλλων κορυφαίων αθλητών που επενδύουν στον επαγγελματικό αθλητικό. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γιάννης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς μέχρι τουλάχιστον το 2026, έναντι ποσού 228 εκατ. δολαρίων, καταδεικνύοντας την πρόθεσή του να παραμείνει στο Μιλγουόκι. Τον Ιούλιο οδήγησε τους Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φέρνοντας στο Μιλγουόκι τον πρώτο μεγάλο τίτλο πρωταθλήματος μετά το 1971.

Υπενθυμίζεται ότι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Ελλάδας το 50% των εσόδων από το e-shop που διατηρούν, το Antetokounbros.shop. Με ένα story του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστή ακόμη μια πολύ σπουδαία κίνηση του ίδιου και των αδερφών του, καθώς αποφάσισαν να στηρίξουν και οικονομικά τους πυρόπληκτους από τις φωτιές σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο.

More Stories