18 Απριλίου 2024

Βασικά αποσπάσματα από τον Τζόνι Τζάκσον καθώς η Τσάρλτον Αθλέτικ ισοφαρίζει εναντίον της Σάντερλαντ

1 min read

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Τσάρλτον Αθλέτικ έμεινε ο Τζόνι Τζάκσον στον χθεσινό αγώνα με τη Σάντερλαντ . 

Ο Τσάρλτον έπαιζε αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς η Σάντερλαντ έβαλε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, φτάνοντας σε εννέα κόρνερ στον αγώνα για τους  Black Cats. 

Στο MacGillivray

«Νόμιζα ότι ο Craig MacGillivray ήταν εξαιρετικός. Οι τρεις μπακ τα πήγαν περίφημα, αλλά όταν το ξεπεράσουν χρειάζεσαι τον τερματοφύλακά σου να έρθει και να σε βοηθήσει».

«Κάναμε πολλή δουλειά μέσα στην εβδομάδα αποδεχόμενοι ότι θα είχαν ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να περιορίσουμε αυτές τις ευκαιρίες δείχνοντάς τις σε συγκεκριμένους τομείς που δίνουν στον τερματοφύλακά σας περισσότερες ευκαιρίες να κάνει αποκρούσεις». 

Στο ματς

«Ήταν μια πραγματική μαχητική παράσταση βασισμένη στη σκληρή δουλειά και το πνεύμα. Υπήρχε κάποια καλή άμυνα και αποφασιστικότητα, κάτι που ήταν προφανώς αυτό που χρειαζόμασταν σήμερα μετά από μια πραγματικά δύσκολη σειρά αγώνων και αποτελεσμάτων. 

«Ερχόμενος απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει πολλά γκολ, είπα ότι το θεμέλιο πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε ανέπαφο και το καταφέραμε.

«Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να προσθέσουμε ένα στο άλλο άκρο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά για τις προσπάθειές τους γιατί πραγματικά έσκαψαν βαθιά σήμερα».

Αυτό είναι πλέον το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ για την Τσάρλτον. Με τους Conor Washington και Chuks Aneke  να παραμένουν εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα, τα πράγματα φαίνονται τραγικά για τους  Addicks μπροστά στο τέρμα. 

Για τον επόμενο αγώνα

«Χαίρομαι που έχουμε άλλη μια καθαρή εβδομάδα για να επικεντρωθούμε και να κάνουμε καλή δουλειά στο προπονητικό γήπεδο. Αυτό φάνηκε σήμερα και θα το κάνουμε ξανά.

«Είναι άλλο ένα δύσκολο τεστ που έρχεται απέναντι στην Accrington Stanley  και θα χρειαστούμε αυτή την αποφασιστικότητα, αυτό το πνεύμα, αυτή τη σκληρή δουλειά και αυτή την αποφασιστικότητα για να υπερασπιστούμε το κουτί σας. Προφανώς θα χρειαστεί να φέρουμε λίγο περισσότερο μπροστά για να πάμε εκεί και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».